Thursday, July 2, 2015

Alexandra Violin alaturi de Amadeus la metrou


Trupa Amadeus electric Quartet a sustinut pe 25 mai 2012 un concert la statia de metrou Unirii 1, prilej cu care s-au scris numeroase articole de presa si au avut loc interviuri televizate, inlusiv cele prezentate mai jos.
Aici puteti viziona toate pozele, videoclipurile si interviurile de la acest eveniment.

~ Alexandra Violin si Trupa Amadeus - live la metrou ~

~ Alexandra Violin si Trupa Amadeus - live la metrou ~
Alexandra Violin with Amadeus @ Subway Concert LIVE by MusicFM VIDEO www.perfecte.ro

~ Alexandra Violin si Trupa Amadeus - interviu Povestiri de Noapte (with subtitles) ~

~ Alexandra Violin si Trupa Amadeus - interviu Povestiri de Noapte (fara subtitrare) ~



















Iata cateva extrase din presa de atunci:

Vineri, 25 mai, calatorii care au trecut prin statia Unirii 1 au avut parte de o surpriza pusa la cale de radio Music FM si trupa Amadeus. Cei care s-au aflat la ora 12:30 pe peron, s-au oprit din calatoria cu metroul si s-au adunat pentru a asculta un super concert live sustinut de Patricia Cimpoiasu (violoncel), Cristina Filotti (clape), Alexandra Gromic si Andreea Runceanu (vioara). 

Este pentru prima oara cind vom cinta intr-un cadru atit de nonconformist.”, au declarat fetele inainte de concert, in timp ce faceau pregatiri si isi acordau instrumentele. Inca din acel moment lumea a inceput sa se opreasca si sa se adune in jurul lor, asteptand sa vada ce se intimpla. Si asteptarile nu le-au fost inselate, intrucit Music FM le-a adus o pauza “Just music” in programul incarcat al zilei, cu muzica buna.

Programul fetelor a inceput cu piesa “I will survive” interpretata acapela, la intrumentele reci, dupa care au continuat cu ele cuplate la mixer si la boxe. Astfel, cei prezenti au mai putut asculta “Besame mucho”, “Hasta simpre, Comandate” dar si piese de la Depeche Mode, Michael Jackson, Tina Turner adunate intr-un colaj.

“Ne-am simtit foarte bine, cel putin mie mi-a parut rau cand s-a terminat. A fost frumoasa ideea echipei Music FM si am vazut ca atunci cand le apari in drum si le canti unor oameni care au plecat de acasa ingandurati si poate chiar stresati, se creeaza o legatura mult mai puternica intre artist si spectator. Nefiind pregatiti sa aiba parte de muzica si relaxare, cei din fata noastra parca au gustat momentul si mai intens.”, a spus la final Andreea Runceanu care alaturi de colegele ei de la Amadeus a adus in subteranele metroului inclusiv ritmuri de tango si de cha cha.

Pe viitor fetele isi doresc sa le mai cinte trecatorilor in mod spontan si noua lor piesa “Today is my Birthday” – un featuring cu cantareata Claudia Cicone, pe care au lansat-o pe 24 mai, cu muzica semnata de Xenti Runceanu si Catalin Gusa. 



Fetele din trupa Amadeus au reusit sa inunde statia de metrou Unirii 1, si la propriu, si la figurat. Pentru prima data in istoria formatiei, cele patru artiste au sustinut, vineri dupa-amiaza, un concert printre calatorii Metrorex. Curiosii s-au oprit , au ascultat melodiile, au aplaudat si au plecat mai departe. Ce a urmat dupa incantatiile fetelor, e greu de imaginat: natura s-a dezlantuit, iar ploaia torentiala a inundat metroul, producand scurt-circuite si blocand mai multe trenuri. Dupa acest incident, nu este exclus ca Amadeus sa plece intr-un turneu prelungit prin Baragan, pentru a atrage ploaia pe tarlalele de ovaz sau pe campurile cultivate cu porumb.


_________________________________________________________________

Alexandra Violin alongside her band Amadeus Electric Quartet had a concert on the 25th of May in 2012 at the subway station Unirii 1, in Bucharest, Romania, a show powered by MusicFM. After this event there were a lot of press releases and several TV interviews, which you can see above, along with a video captured by one of the listeners in the public.
In this blog post are all of the videos, photos and interviews that I could find related to the event.
The Romanian interviews simply state the songs the girls played from their 15 minute show: I will survive, Besame Mucho, Hasta simpre Comandante and other songs by Depeche Mode (Personal Jesus), Michael Jackson (Smooth Criminal) and Tina Turner.
The girls also expressed their desire to repeat this type of concert, because they never played in such an unconventional venue before and everyone seemed really happy with their performance.

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...