Friday, November 20, 2020

Amadeus Electric Quartet Continental Full Album Streaming


Albumul continental lansat in anul 2002 este albumul de debut al trupei Amadeus Electric Quartet, Cristina, Alexandra, Andreea si Gratiela au format un cvartet inovator la acel moment pentru industria muzicala romaneasca, ce avea sa ne farmece prin videoclipuri originale si instrumente electrice.

Trupa Amadeus a pornit din dorinta lui Adrian Ordean de a aduce ceva nou si inovator pe piata muzicala romaneasca. Astfel el a ales-o pe Cristina de la liceul George Enescu, iar ea a invitat-o in trupa pe prietena ei, Alexandra. Apoi li s-au alaturat Gratiela si in final Andreea.

Albumul Continental este o incursiune culturala in jurul lumii, influente care se pot sesiza din titlurile pieselor, insa in mod deosebit prin piesa Coutry care face o trecere de la muzica country, la muzica traditionala romaneasca, pana la muzica israeliana sau greceasca.

Albumul a beneficiat si de un videoclip oficial pentru melodia Andaluiza, filmat la Palatul Mogosoaia.

Amadeus Electric Quartet - Continental (Full Album Streaming)






Amadeus - Continental (2002)






Amadeus Electric Quartet:

Cristina Filotti:








___________________________________________________________

Listen to Amadeus Electric Quartet's first album called Continental (2002), in the quartet we have: Alexandra Violin, Gratiela Giolu, Cristina Filotti and Andreea Runceanu. The album is best known for Andaluiza - for which the girls filmed a music video, the album takes you around the world as the titles of the tracks suggest, enjoy!

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...