Wednesday, October 21, 2020

Englishman in New York de Alexandra Violin la Neatza cu Razvan si Dani


Pe 5 noiembrie Alexandra Violin a fost invitata emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, in cadrul careia a interpretat pentru prima data Englishman in New York celebra piesa a lui Sting, interpretarea sa este una absolut superba, asa ca sper sa va placa. 
In cadrul interviului Alexandra a vorbit despre viata de mama, aparitia sa in cadrul emisiunii avand loc la o luna de la nasterea celei mai mici fetite, Valeria. A mai discutat despre planurile sale de Craciun si Revelion, puteti sa vedeti pozele din cadrul concertelor de Craciun aici si despre faptul ca este ambasador Dinner in the sky Romania. Enjoy!


Alexandra Violin - Englishman in New York

Alexandra Violin - Englishman in New York interviu






___________________________________________________________

Alexandra Violin performing "Englishman in New York" from Sting on "Neatza cu Razvan si Dani" on 5th of November 2019 (reuploaded for better quality), the original video can be found here: https://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/muzica/neatza-cu-razvan-si-dani-alexandra-violin-canta-la-vioara-piesa-englishman-in-new-york-id925946.html?fbclid=IwAR0z4_faRuvkAOyE3zwxo3M4qLCslfekywAFPliwsIzNvU9MHnQIhrDUIg0 In her interview Alexandra Violin talked about motherhood, her plans for Christmas and New Years and about being a Dinner in the sky Romania Ambassador. Enjoy!

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...