Friday, October 16, 2020

Amadeus Electric Quartet Up pentru La Mustata TVR2


Asa cum am promis cuiva pe contul de YouTube pentru astazi avem un moment cu trupa Amadeus Electric Quartet din cadrul emisiunii "La Mustata", care a fost difuzata pe TVR2, iar prezentatorul a fost domnul Constantin Trofin. Aceste imagini au fost salvate de pe pagina de FaceBook a emisunii, care din pacate nu mai exista. 
Alexandra, Andreea, Cristina si Patricia se aflau in plina promovare a videoclipului pentru piesa Up, videoclip ce a fost filmat in Sicilia in 2011, emisiunea a fost difuzata in data de 26 octombrie 2011, din pacate nu avem o poza cu toate cele 4 instrumentiste pe scena, insa sper ca videoclipul sa compensese pentru asta. 
Asa cum si Andreea Runceanu mentioneaza in interviul sau, piesa este melodia oficiala a Dinner in the Sky Romania, daca va amintiti pe canalul de YouTube al cvartetului existau doua versiuni de videoclip, printre care si cel pentru brandul Dinner in the Sky Romania. Alexandra Violin este pana in prezent amnasador al brandului. Enjoy!

Amadeus Electric Quartet - Up (La Mustata TVR2)








Amadeus Electric Quartet:

Cristina Filotti:

___________________________________________________________

Amadeus Electric Quartet were in full promotion mode back in October 2011 for their music video for Up, which they filmed in Sicily in 2011. They are here at the TV show "La Mustata" on TVR2, which aired on 26th of October 2011. As Andreea Runceanu mentions in her short interview this song is the official track of the Dinner in the Sky Romania brand, for which Alexandra Violin is the official brand ambassador. 

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...