Thursday, May 7, 2020

Alexandra Violin & Amadeus pentru Congresul Partidului Popular European (2012)


In perioada 17-18 octombrie 2012 a avut loc Congresul Partidului Popular European, la care au fost invitate si fetele din trupa Amadeus Electric Quarte (Alexandr Violin, Andreea Runceanu, Cristina Filotti si Patricia Cimpoiasu). Fetele au purtat rochiile lor rosii din paiete si au atras toate privirile prin interpretarea lor impecabila a pieselor din repertoriu. Mai multe poze si link-uri catre articole gasiti mai jos. Enjoy!


Îmbrăcate în rochii scurte, roșii, acoperite cu paiete, fetele din cvartetul Amadeus au atras privirile politicienilor și ale ziariștilor. Cristina Bujor, la pian, Andreea Runceanu, la vioară, Patricia Cimpoiașu, violoncel, și Alexandra Gromic, vioară, au fost contactate pentru o prestație de jumătate de oră, pentru a-i delecta pe liderii europeni în timpul dineului, cu melodii din repertoriul internațional. (articol)


La dineul ce a urmat sedintelor si discutiilor politice, parlamentarii s-au delectat cu muzica si frumusetea celor patru fete de la trupa Amadeus: Andreea, Alexandra, Cristina si Patricia. In cele 30 de minute, cat a durat recitalul, artistele au oferit o incursiune muzicala prin Europa, interpretand piese celebre precum Zorba Grecul, cunoscutele pasaje din operele Carmen si William Tell sau Bolero-ul lui Ravel, precum si cantece populare poloneze sau unguresti.(articol)


"Suntem onorate ca am fost alese sa cantam miercuri seara la acest eveniment si chiar daca am avut doar politicieni in fata noastra, am fost fericite sa vedem ca publicul este cald, iar muzica noastra este apreciata. Nu a fost prima data cand am cantat intr-un astfel de context, am mai sustinut un concert acum doi ani chiar la Bruxelles, in Parlamentul European", a aratat Andreea Runceanu de la trupa Amadeus. (articol)




___________________________________________________________

Alexandra Violin and Amadeus Electric String Quartet performing at the "Partidul Popular European" congress during 17th and 18th of October 2012, enjoy!

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...