Wednesday, July 27, 2016

Alexandra Violin si noua colectie de pantofi Veronesse 21 iulie 2016 (updated)


Veronesse este un brand de incaltaminte romanesc, care a aniversat 22 de ani de la lansare printr-o noua colectie. Evenimentul a a vut loc pe 21 iulie, in incinta AFI Palace Cotroceni, iar Alexandra Violin a fost prezenta alaturi de vioara sa. Staff-ul Veronesse i-au multumit Alexandrei pe pagina lor de FaceBook!
Alexandra Violin, un fluture de fată.Mulţumim, Alexandra, că ne-ai însufleţit paşii la evenimentul de ieri.

Povestea Veronesse datează din anul 1994, atunci când familia Petrescu a deschis un mic magazin de încălțăminte într-o galerie comercială din București. 
„Investiția a fost substanțială la acea vreme, întrucat era vorba de un spațiu ‘la roșu’, bugetul atingând 30.000-40.000 de euro. Ne-am axat pe produse din piele, de calitate, făcute la comandă și pe importuri din Italia”, își amintește Diana Petrescu, brand manager Veronesse, prezentă la evenimentul de joi. 

În plus, muzica Alexandrei Violin a potențat atmosfera frumoasă a lansării, la care au participat oameni din presa scrisă, din televiziune, dar și bloggeri. Prezentarea colecției a fost pregătită în cele mai mici detalii sub coordonarea atentă a Mihaelei Tudor.

Puteti urmari materialul aparut la Observator accesand acest link Observator Veronesse.










___________________________________________________________

Alexandra Violin has been a busy bee participating at all sorts of private events. Last week she played a mini show for the rebranding of Veronesse, which is a Romanian shoe company (they do work for luxury brands, for example Hugo Boss or Lacoste). 

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 
YouTube | Facebook | Instagram | Site | Twitter | Tumblr | Vimeo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...