Friday, December 10, 2021

Amadeus Electric Quartet Confide in me Money.ro (2012)


In 2012 componentele trupei Amadeus (Alexandra Violin, Andreea Runceanu, Cristina Filotti si Patricia Cimpoiasu) se aflau in plina promovare a noului lor single Confide in me, astfel la finalul lui decembrie se aflau pe platoul de filmare a money.ro.

Cele patru instrumentiste talentate au vorbit despre concertul din Kuvait, revelionul ce a avut loc la Baku si concertul din ianuarie 2013 din Israel. Pentru piesa "Confide in me" ar fi urmat sa filmeze un videoclip, insa acest proiect nu s-a mai realizat. Sarbatorile de iarna sunt petrecute de fiecare in familie. 

Prezentatorii le-au adresat intrebari si despre viata lor personala, Andreea a vorbit despre viata de mama si despre bucuria si energia pe care i-o ofera copii, despre dragostea pentru muzica latino a Alexandrei Violin, speram sa va placa!

Amadeus Electric Quartet - Confide in me & interviu 

Amadeus Electric Quartet:

Cristina Filotti:


___________________________________________________________

Amadeus Electric Quartet were in full promotion of their single Confide in me and were invited for an interview on money.ro, they talked about their last concert in Kuwait, their plans fore New Year's Eve which consisted in a concert in Baku, and the Israel concert in January. They talked about motherhood with Andreea and Alexandra Violin's love for salsa.
 
Members: Alexandra Violin, Andreea Runceanu, Cristina Filotti and Patricia Cimpoiasu

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...