Wednesday, March 24, 2021

Alexandra Violin pentru FitCurves (2012)


Acest articol a fost publicat pe site-ul https://www.slabsaugras.ro/ in decembrie 2012:

Alexandra Violin pentru FitCurves

Slab sau Gras: Cum arata o zi obisnuita din viata ta?
Alexandra Gromic: Ma trezesc destul de tarziu pentru ca nu am un program stabil si, bineinteles, ma culc la o ora inaintata, dar indiferent de ora la care ma trezesc imi incep ziua cu micul dejun care imi va da energie pentru restul orelor pana la pranz. Urmeaza programul de studiu, repetitiile cu fetele, antrenamentul la sala de fitness, iar seara cand vreau sa ma deconectez si sa ma relaxez ma duc la cursuri de dans. Inainte sa ma culc ma uit la un film sau citesc.


Slab sau Gras: Cum gasesti timp de sport?
Alexandra Gromic: Timpul meu pentru sport este inclus in activitatea “obligatorie” de zi cu zi. Antrenamentul pe care il practic, pentru ca este foarte intens, dureaza doar 30 de minute, asa ca nu necestita mult timp. Jumatate de ora pe zi pentru a ma mentine sanatoasa, pentru a-mi pastra rezistenta fizica in timpul concertelor, pentru a fi in forma, consider ca merita din plin.


Slab sau Gras: La ce sala ai ales sa mergi?
Alexandra Gromic: Am incercat mai multe sali de fitness pana acum, dar m-am oprit la FitCurves Vitan. Este o sala dedicata exclusiv femeilor, asadar cu un antrenament gandit special pentru nevoile femeilor, un antrenament intens, de scurta durata, foarte eficient.


Slab sau Gras: Ce alimentatie preferi?
Alexandra Gromic: Incerc sa fiu atenta la alimentatie, sa evit prajelile, dulciurile in exces. Pentru ca organismul meu nu este dependent de carne, fac destul de des cure de detoxifiere, renuntand pe anumite perioade de timp la acest aliment.


Slab sau Gras: Ce sfat ai da femeilor care nu au mai facut sport de mult?
Alexandra Gromic: Si mie mi se intampla din cauza concertelor si a plecarilor din tara sa fac pauza de antrenament, iar daca perioada deplasarii e indelungata, intoarcerea in sala de sport o fac cu oarecare greutate. Atunci apelez la ambitia si la vointa mea, ma mobilizez si plec inspre sala, constienta fiind de beneficiile unui antrenament corect. Nu trebuie sa mergem neaparat la o sala de fitness. Putem sa ne plimbam sau alergam in parc, este la indemana iar miscarea in aer liber este foarte eficienta.


Slab sau Gras: Ce aveti in plan pentru trupa Amadeus in urmatoarea perioada?
Alexandra Gromic: Vom filma un videoclip la cel mai recent single numit “Confide in Me”. Lucram la un show nou si ne pregatim pentru urmatoarele plecari, in Azerbaijan de Revelion si apoi in Israel.


Slab sau Gras: Unde va pot vedea fanii?
Alexandra Gromic: Noi anuntam concertele pe pagina noastra de Facebook – https://www.facebook.com/AlexandraViolin/
Aici postam toata activitatea noastra si interactionam cu cei care ne apreciaza.




___________________________________________________________

Alexandra Violin is passionate about living a healthy lifestyle, the video and interview are from 2012, since then Alexandra also became a fitness instructor, the gym she preferred in 2012 was an all women gym, focusing on 30 minute intense fitness. Her favorite exercise is working on her arms. 

You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...