Wednesday, March 8, 2017

Alexandra Violin este mamica - interviu Cancan


Interviu: Cancan.ro
Jurnalist: Alexandra Dutu

Alexandra Violin a devenit mamica pe 28 decembrie 2016, cand proaspetii parinti i-au urat bun venit fetitei lor, Victoria!

Dacă Anna Lesko a şocat ţinându-şi sarcina secretă timp de 7 luni, o altă artistă de la noi a reuşit performanţa de a-şi ascunde burta de gravidă toate cele 9 luni. Vedeta a dezvăluit că a devenit mămică abia după o lună şi jumătate de când a născut-o pe fiica ei, când a revenit pe scenă.
Alexandra Violin, fosta membră a trupei ”Amadeus”, este monument de discreţie! Artista nu numai că nu a spus nimănui că este însărcinată, ci a dat vestea cea mare după ce fetiţa ei, Victoria a venit pe lume.


Cântăreaţa a spus că a devenit mămică la sfârşitul lunii decembrie şi a început anul 2017 acasă, cu fiica şi iubitul ei. Alexandra şi fericitul tătic, Bogdan Vărzaru, s-au cunoscut la sală şi intenţionează să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu anul viitor.


Alexandra a spus că a revenit pe scenă, însă că momentan a ales să ia numai evenimente în Bucureşti, pentru a putea fi aproape de fetiţa ei.
”Am născut pe 28 decembrie şi pe 31 am fost acasă. Nu am postat deloc poze cu ea, le ţin mai pentru noi aşa până după botez. Nu m-am căsătorit, avem în plan pentru anul viitor. M-am acomodat acum, după o lună şi jumătate, cu noul program, cu nopţile nedormite. Am aşteptat să văd cum mă descurc şi cum e Victoria ca apoi să-mi pot relua activitatea pe scenă. Momentan, am luat evenimente doar în Bucureşti. Mă ajută foarte mult cu ea tăticul ei, dar şi bunicii, atât cât pot.


Nu am ţinut sarcina ascunsă. Am cântat până în luna a opta. În aprilie am rămas însărcinată şi am ştiut că voi avea fetiţă. Nu s-a văzut burta de gravidă pentru că am avut hăinuţe care nu au evidenţiat-o aşa mult. Iubitul meu este Bogdan Vărzaru, este instructor de fitness. Ne-am cunoscut la sală”, a declarat Alexandra Violin pentru Cancan.ro.___________________________________________________________
Alexandra Violin become the mother of a very beautiful daughter called Victoria on the 28th of December 2016. She and her husband, Bogdan, met at the gym. Bogdan is a fitness instructor. 

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 
YouTube | Facebook | Instagram | Site | Twitter | Tumblr | Vimeo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...