Wednesday, February 17, 2016

New Video: Alexandra Violin - All of me (John Legend Cover @ Dinner In The Sky Romania)


Alexandra Violin ne-a rasfatat saptamana trecuta cu o avalansa de noutati, de la anuntarea filmarii unui nou videoclip pentru piesa Iarna/Winter (click aici) si a site-ului oficial (click aici), la lansarea canalului sau de SoundCloud si la postarea unui noi videoclip!

Este vorba despre un clip promotional pentru Dinner in the Sky Romania, Alexandra fiind violonista care este intotdeauna alaturi de echipa Dinner in the Sky Romania inca din anul 2010, de pe vremea cand facea parte din quartetul Amadeus.

In videoclip o puteti vedea pe Alexandra cantand piesa All of me de John Legend la editia Dinner in the Sky 2014 de la Mamaia. Pentru a vedea mai multe poze de la evenimentul respectiv click aici.

Alexandra Violin - All of me (John Legend cover Dinner In the Sky Romania)


___________________________________________________________

Alexandra Violin spoiled us with a lot of new songs and videos and news last week, from announcing that she is filming a new official music video for Winter (click  here) and her official website is under works (click here), to launching her SoundCloud account and posting a new video on YouTube!

The video is a promo for Dinner in the Sky Romania, Alexandra being the official violinist of the project ever since 2010, when she was part of  Amadeus Electric Quartet.

In the video you can watch Alexandra playing All of me by John Legend at the Dinner in the Sky 2014 edition from Mamaia. For more photos from the event click here.

You can find our favorite violinist at the links listed below!
____________________________________________________________________

Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare: 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...