Wednesday, August 26, 2015

Concert Trupa Amadeus & Alexandra Violin la Carnavalul din Venetia februarie 2008Trupa Amadeus a plecat, ieri, spre Venetia, pentru a lua parte la manifestarile artistice ce au loc in orasul italian cu ocazia faimosului festival al mastilor. Desi fetele au ajuns acolo in ultima zi a carnavalului, ele s-au bucurat pe ultima suta de metri de paradele costumelor de gala si au sustinut un concert in aer liber. Dupa cateva zile petrecute la Venetia, trupa Amadeus va pleca in Germania, pentru promovarea noului lor album, "The Island". (A.A.)

Articol Lifehotnews.ro

In cadrul Carnavalului de la Venetia, unul dintre cele mai importante evenimente anuale care are loc in Orasul Lagunelor, care a avut loc saptaman trecuta, cele patru fete din trupa Amadeus au concertat in fata a peste 20000 de oameni.

Formatia a petrecut trei zile la Venetia, timp in care a sustinut doua concerte. Pentru Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina prima zi a fost extrem de obositoare pentru ca in aceeasi zi cu drumul spre Venetia au avut si cele doua concerte in cadrul Carnavalului.

Cele patru au avut parte de cel mai numeros public din tot Carnavalul datorita vremii extrem de frumoase si a faptului ca era ultima zi de sarbatoare. 

Primul concert a avut loc pe o scena imensa chiar in piata San Marco, unde au cantat in fata a 20 000 de oameni costumati in haine de carnaval care, daca la inceputul show-lui erau extrem de atenti la ce se intampla pe scena, apoi au inceput toti sa danseze.  

“Aveam senzatia ca suntem intr-un film - de la decorul fara de egal al Venetiei pana la oamenii care erau parca din alte timpuri, si toate astea asta intr-o atmosfera de veselie nebuna. Ne-am simtit extraordinar pe scena si a fost o imensa bucurie pentru noi sa cantam deopotriva pentru venetieni, turisti din toate colturile lumii si, bineinteles, romani”, povesteste incantata Andreea Runceanu.

Al doilea concert a fost in interior, in Pavilionul Italiei, in fata a aproximativ 500 de oameni, intr-o atmosfera foarte calduroasa.

Dar nu chiar tot a fost frumos,  fetele au avut parte si de un mic ghinion: au pierdut toate fotografiile si filmuletele pe care le-am facut in ziua cu concertele, deoarece camera foto a Alexandrei a fost furata dupa cel de-al doilea concert chiar din buzunarul producatorului spectacolului, care le facuse poze incontinuu pe scena si cu fanii, potrivit unui comunicat de presa.

“Am fost foarte triste ca am ramas fara fotografii, dar speram sa nu ne stergem din minte niciodata aceste amintiri”, a declarat Alexandra.Saptamana trecuta, cele patru fete din trupa Amadeus au concertat in fata a peste 20 000 de oameni in cadrul Carnavalului de la Venetia, unul dintre cele mai importante evenimente anuale care are loc in Orasul Lagunelor!
Formatia a petrecut trei zile la Venetia, timp in care a sustinut doua concerte. Pentru Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina prima zi a fost extrem de obositoare pentru ca in aceeasi zi cu drumul spre Venetia au avut si cele doua concerte in cadrul Carnavalului.
A fost extraordinar in schimb pentru ca, desi ploua de 12 zile in Venetia, cand a ajuns Amadeus, dimineata, a iesit soarele si a ramas senin pe tot parcursul celor trei zile. Asa ca, cele patru norocoase, au avut parte de cel mai numeros public din tot Carnavalul datorita vremii extrem de frumoase si a faptului ca era ultima zi de sarbatoare.
Primul concert a avut loc pe o scena imensa chiar in piata San Marco, unde au cantat in fata a 20 000 de oameni costumati in haine de carnaval care, daca la inceputul show-lui erau extrem de atenti la ce se intampla pe scena, apoi au inceput toti sa danseze.
“Aveam senzatia ca suntem intr-un film - de la decorul fara de egal al Venetiei pana la oamenii care erau parca din alte timpuri, si toate astea  intr-o atmosfera de veselie nebuna. Ne-am simtit extraordinar pe scena si a fost o imensa bucurie pentru noi sa cantam deopotriva pentru venetieni, turisti din toate colturile lumii si, bineinteles, romani”, povesteste incantata Andreea Runceanu.
Al doilea concert a fost in interior, in Pavilionul Italiei, in fata a aproximativ 500 de oameni, intr-o atmosfera foarte calduroasa.
Si pentru ca nu intotdeauna totul merge ca pe roate, fetele au avut parte si de un mic ghinion: au pierdut toate fotografiile si filmuletele pe care le-am facut in ziua cu concertele, deoarece camera foto a Alexandrei a fost furata dupa cel de-al doilea concert chiar din buzunarul producatorului spectacolului, care le facuse poze incontinuu pe scena si cu fanii.
“Am fost foarte triste ca am ramas fara fotografii, dar speram sa nu ne stergem din minte niciodata aceste amintiri”, a declarat Alexandra.
aaa


Articol Acasa.ro

Invitate sa cante la Carnavalul de la Venetia, fetele de la au avut parte si de o experienta neplacuta intr-un loc in care se asteptau mai putin. Le-a fost furat aparatul de fotografiat din buzunar si au pierdut, astfel, majoritatea pozelor facute pe parcursul celor trei zile petrecute acolo, povesteste Gardianul.
“Suntem triste, dar nu pentru obiect in sine, ca nu costa o avere, ci pentru ca am pierdut sute de poze. Asta este, vom pastra toate aceste amintiri in sufletul nostru. A fost extrem de frumos, mai ales ca a iesit soarele imediat ce am ajuns noi acolo. Inainte de asta, a plouat zile in sir”,a spus Andreea de la Amadeus.
Chiar daca a fost obositor, cele patru fete din trupa Amadeus au concertat in fata a peste 20.000 de oameni, fetele spun ca s-au distrat pe cinste pe parcursul celor trei zile petrecute la Venetia . “Am cantat in piata San Marco, in fata a 20.000 de oameni costumati in haine de carnaval . Aveam senzatia ca suntem intr-un film - de la decorul fara de egal al Venetiei pana la oamenii care erau parca din alte timpuri, si toate astea intr-o atmosfera de veselie nebuna.”, a mai adaugat incantata Andreea.

Amadeus - 20.000 de spectatori la Venetia (articol acasa.ro)
Saptamana trecuta, cele patru fete din trupa au concertat in fata a peste 20.000 de oameni in cadrul Carnavalului de la Vanetia, unul dintre cele mai importante evenimente anuale care are loc in Orasul Lagunelor.
 Formatia a petrecut trei zile la Venetia, timp in care a sustinut doua concerte. Pentru Andreea, Patricia, Alexandra si Cristina prima zi a fost extrem de obositoare pentru ca in aceeasi zi cu drumul spre Venetia au avut si cele doua concerte in cadrul Carnavalului.
Fetele de la Amadeus au avut parte de cel mai numeros public din tot Carnavalul datorita vremii extrem de frumoase si a faptului ca era ultima zi de sarbatoare. Fetele au cantat in piata.
Primul concert a avut loc pe o scena imensa chiar in piata San Marco, unde au cantat in fata a 20.000 de oameni costumati in haine de carnaval. Daca la inceputul show-ului spectatorii erau extrem de atenti la ce se intampla pe scena, dupa primele piese au inceput sa danseze cu totii.
“Ne-am simtit extraordinar pe scena si a fost o imensa bucurie pentru noi sa cantam deopotriva pentru venetieni, turisti din toate colturile lumii si, bineinteles, romani”, povesteste incantata , una din membrele formatiei.
Al doilea concert a fost in interior, in Pavilionul Italiei, in fata a aproximativ 500 de oameni, intr-o atmosfera foarte calduroasa. Trupa Amadeus este unicul cvartet instrumental din Romania, membrele trupei avand si studii de specialitate.

Articol egirl.ro
Invitate sa cante la Carnavalul de la Venetia, fetele de la Amadeus au avut parte si de o experienta neplacuta intr-un loc in care se asteptau mai putin. Le-a fost furat aparatul de fotografiat din buzunar si au pierdut, astfel, majoritatea pozelor facute pe parcursul celor patru zile petrecute acolo. “Suntem triste, dar nu pentru obiect in sine, ca nu costa o avere, ci pentru ca am pierdut sute de poze. Asta este, vom pastra toate aceste amintiri in sufletul nostru. A fost extrem de frumos, mai ales ca a iesit soarele imediat ce am ajuns noi acolo. Inainte de asta, a plouat zile in sir si ne gandeam cu groaza ca oamenii nu vor veni la concert", ne-a spus Andreea de la Amadeus. Chiar daca a fost obositor, fetele spun ca s-au distrat pe cinste pe parcursul celor trei zile petrecute la Venetia. “Am cantat in piata San Marco, in fata a 20.000 de oameni costumati in haine de carnaval. Aveam senzatia ca suntem intr-un film - de la decorul fara de egal al Venetiei pana la oamenii care erau parca din alte timpuri, si toate astea intr-o atmosfera de veselie nebuna. A fost o imensa bucurie pentru noi sa cantam deopotriva pentru venetieni, turisti din t oate colturile lumii si, bineinteles, romani", ne-a povestit incantata Andreea.

Romania la Venetia 2008 (articol si poze fotografiamea.blogspot.ro)
Anul acesta, carnavalul venetian a fost al Romaniei. Spectacolul de deschidere si cel de inchidere au apartinut Romaniei. Daca deschiderea nu am prins-o, la inchidere am fost acolo! Frumos! Mai ales copanelele romanesti, care au reusit sa umezeasca intreaga piata San Marco...
"Sunt prima data in Venetia si deja m-am indragostit" au fost primele cuvinte ale fatucilor de la Amadeus in timp ce prin piata se puteau auzi glumite de genul: "Kylie Mininogue, Kylie Mininogue, we also love you".

_________________________________________________________________

Alexandra Violin toured the world with her fellow colleagues from her former band Amadeus Electric Quartet and these images are from their first concert in Venice, back in 2008, when they participated at the Venice Carnival.

They performed a concert in front of 20.000 people and were charmed by the beuaty of the country, especially by Piazza San Marco.

There was also a minor incident, their photo cameras were stolen, therefore they lost all their personal footage.

You can find Alexandra at the links listed below!
____________________________________________________________________


Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare:
YouTube | Facebook | Instagram | Twitter | Tumblr | Vimeo 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...