Thursday, March 26, 2015

Interviu Cristina Filotti si Photoshoot trupa HAVI


Saptamana trecuta a aparut un articol despre Cristina Filotti pe libertatea.ro, pe care il puteti citi in continuare:

Ruptura de trupa de fete, în care a cântat la pian și a cărei primă componenta a fost, s-a produs în 2014, intr-un mod de a dreptul șocant, după cum însăși ne-a marturisit Cristina Bujor: "În noiembrie 2013 ne-am întâlnit toate fetele și am avut o discutie in contradictoriu. Eu în decembrie am născut și nu am mai ținut legătura preț de două luni. În februarie 2014, am primit un telefon și mi-au spus că am fost înlocuită, atât eu cât și o altă fată de la vioară. Nu poți dupa 13 ani de muncă să fii anunțată la telefon. Am fost șocată o perioadă de timp, am avut și un necaz în familie și chiar m-am gândit să nu mai cânt niciodată. Dar în vara lui 2014 mi-am revenit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceea ce știu mai bine și așa am ajuns să cânt în HAVI".
Are cea mai scumpă harpă din EuropaNumele noii sale trupe vine de la instrumentele la care cântă artistele date afară din Amadeus, harpă și vioară. Cristina a vrut sa aibă o harpă specială așa că și-a făcut pe comandă în America singura harpă electrică din Europa, care a costat-o peste 10.000 de euro. "Îmi place să fiu deosebită și am așteptat câteva luni bune să intru în posesia acestui instrument" , a povestit Cristina pentru Libertatea.
E soția unui manelist!Puțini sunt aceia care știu că blonda care a cântat 13 ani în Amadeus este soția cântărețului de manele Cristi Dules și că cei doi au împreună o fetiță. "Nu am vorbit niciodată despre viața mea personală mai ales că noi cântăm genuri muzicale atât de diferite. Toată lumea  m-a întrebat dacă nu m-am gândit vreodată să cânt cu Cristi și am spus categoric că nu. Când suntem acasă suntem doi oameni normali și uităm de profesie. E adevărat ca ne susținem reciproc și ne sfătuim că doar suntem o familie", a mai spus artista.
Toti fanii Cristinei sunt bucurosi sa o poata asculta din nou pe artista, de aceasta data cantand la harpa electrica.

Pozele de mai jos fac parte din primul photoshoot al trupei HAVI.
Le puteti urmari activitatea pe facebook aici si aici.
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...