Al cincilea element - cand talentul se intalneste cu frumusetea, cu pasiunea si cu dedicatia, originalul nu intarzie sa apara.
Reusita in showbiz nu depinde doar de talentul artistului. In spatele lui se afla un concept, impresari, case de productie, oameni de marketing si bineinteles dorinta artistului pentru gustul succesului. Piata cere, fabrica de vedete raspunde comenzilor. Mai apare cate un Justin Bieber, o Lady Gaga sau o Miley Cirus si nevoia consumatorului de vedete este ca si satisfacuta pentru un numar de ani buni.
Totusi, fetele de la Amadeus par mai mult desprinse dintr-un vis frumos al barbatului cult, ori din strigatul sau de disperare pentru ceva diferit care sa inlocuiasca produsele de pe linia de asamblare a uzinelor de vedete. Cum adica patru fete tinere si frumnoase care canta la instrumente clasice!
Fetele de la Amadeus s-au infiintat in Liceul de Muzica George Enescu din Bucuresti si stim cu totii ca prieteniile legate in liceu sunt greu de egalat. Pe vremea aceea trupa nu avea un nume, iar conceptul a evoluat in functie de calitatile lor si nu invers. Acum Alexandra (vioara), Cristina (clape), Andreea (vioara) si Patricia (violoncel) se bucura de succes international si calatoresc in strainatate facand ceea ce le place, iar asta cantareste mult pentru fiecare dintre ele, dar si pentru unitatea grupului.
Impreuna formeaza cvartetul electric Amadeus, un proiect cladit pe talent si frumusete in cantitati egale. Bineinteles, personalitatea si talentul fiecareia conteaza mult pentru originalitatea trupei. Fiecare reprezinta un ingredient indispensabil pentru reteta picanta a rtrupei. Andreea Runceanu vine dintr-o familie de muzicieni unde mama era profesoara de viora, tatal canta intr-un cor, iar fratele se indeletnicea cu pianul. Se intelege deci ca muzica a devenit o atractie pentru ea inca de la o varsta frageda. La doar opt ani urca pe scena unui festival national cu o vioara in mana si a simtit inca de atunci ca este ceea ce vrea sa faca in viata.
"Am facut multe sacrificii chiar daca eram doar un copil. Studiam ore intregi muzica clasica, vacantele mi le petreceam cu vioara in mana, dar sunt sacrificii care m-au facut ceea ce sunt astazi", spune Andreea.
Patricia Cimpoiasu a fost genul de copil care se visa balerina, dansand pe muzica de Vivaldi, apoi interpretand-o pe Britney Spears la spay-ul mamei sale pe post de microfon. A fost atrasa de arta, s-a facut singura remarcata prin energia copilareasca si dorinta de a fi in centrul atentiei. Astfel, parintii ei au indrumat-o catre Scoala de Arte Margareta Sterian din Buzau, unde a studiat violoncelul, un instrument greu de 15 kg, deloc comod pentru o fata, dar despre care Patricia spune ca o reprezinta cel mai bine.
"In 2007 am primit un telefon neasteptat prin care mi se propunea sa ma alaturi trupei Amadeus. La inceput am refuzat crezand ca este vorba de o farsa. Imediat ce mi-am dats eama ca totul este real, mi-am dat seama si cat de mult se va schimba viata mea".
Alexandra Gromic se considera o dependenta de muzica. Primul lucru pe care-l face dupa ce se trezeste dimineata
!aici din pacate lipseste o pagina!
Cristina Filotti... Junior, unde a descoperit pentru prima data aplauzele la scena larga. Dintre instrumente a fost cel mai atrasa de harpa, pe care a studiat-o intens si cu care a castigat primul loc la olimpiadele nationale la care a participat, dar mai tarziu s-a atasat de pian, pe care l-a aprofundat la Liceul de Muzica George Enescu.
"Primii ani in trupa au fost destul de dificili, deoarece nu e usor sa te tii de scoala si sa pleci prin turnee, dar senzatia de bucurie pe care o trezeam cand urcam pe scena si momentele placute petrecute alaturi de colegele mele au compensat pentru noptile pierdute si senzatia de oboseala."
Acum, poate va intrebati, care-i legatura cu noua Toyota Avensis? La fel ca si trupa Amadeus, Toyota s-a dedicat in primul rand calitatii, ignorand stereotipurile pietei, dar s-a adaptat tot mai mult cerintelor clientilor europeni. Cele mai bune virtuti ale marcii japoneze, printre care fiabilitatea si siguranta, sunt completate acum de calitatea premium a cosntructiei si a interiorului, virtuti de care clientii europeni nu se pot lipsi. Inginerul-sef al proiectului, Takashi Yamamoto, a strabatut personal aproape 5.000 km la volanul noului Avensis pe drumuri europene pentru a lua pulsul pretrentiilor de aici, iar asta spune destul de multe despre seriozitatea prin care Toyota s-a dedicat reinventarii noului model. Ramane o masina care se remarca prin designul japonez taios, dar acre se foloseste de ultimele artificii tehnologice si de feedback-ul clientilor pentru a se perfectiona. Atat in show biz cat si in lumea automibilistica, reinventarea si perfectionarea sunt mandatorii pentru a atinge cele mai inalte culmi ale succesului si pentru a ramane "marca celor remarcabili"
___________________________________________________________
Alexandra Violin and Amadeus Electric Quartet talking about their journey in Lady Cars magazine back in June 2012.
You can find our favorite violinist at the links listed below!
___________________________________________________________
Informatii despre Alexandra Violin gasiti pe urmatoarele pagini de socializare:
No comments:
Post a Comment